Introductie Bedrijfs-HorecaKeuken – blussysteem FKS

Kees van VimmerenGeen categorieReageer

Automatisch horecakeuken blussysteem

 

KVV Bedrijfsveiligheid introduceert een nieuw horecakeuken blussysteem.

Binnen Europa zijn reeds enkele landen waar een dergelijk systeem geëist wordt.

Dit systeem wordt voor U op maat samengesteld en voldoet aan de volgende keuren/testen:

UL-300 Listed, Fire Extinguishing Systems for Protection of Restaurant Cooking Areas.

CE0029 Mark

ANSI NFPA Standard 17A, standard for Wet Chemical Exinnguishing Systems.

ANSI NFPA Standard 96, standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking operations.

PED Module D Apragaz.

PED Module B1 Apragaz.

Klik hier voor een demo:

https://www.youtube.com/watch?v=8e6b6i7vY14&feature=youtu.be

Neem voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat, contact met ons op.

info@kvvbedrijfsveiligheid.nl