Mobeye WaterGuard

Mobeye WaterGuard GSM wateralarm CM2300

€ 174,10 excl. BTW

CM2300 Mobeye WaterGuard:  een alles-in-één GSM watermelder

De Mobeye WaterGuard voorkomt lastige en kostbare waterschade!

De Mobeye WaterGuard werkt volledig autonoom door de ingebouwde GSM-module en batterijen. Hij is zeer energiezuinig en daardoor flexibel inzetbaar. De watersensor detecteert op watergebaseerde vloeistoffen en meldt de aanwezigheid hiervan door aan de ingestelde telefoonnummers. De GSM-module stuurt een SMS-bericht met informatie direct daarna gevolgd door een telefonische oproep. Er kunnen maximaal 5 telefoonnummers worden ingesteld.

De lekkagesensor wordt aangesloten op de digitale ingang van de CM2300. Zodra de sensor in contact komt met een watergebaseerde vloeistof zullen de voelers een elektrisch circuit maken. De watersensor is extreem energiezuinig en wordt gevoed door de WaterGuard. De CM2300 heeft daarbij nog twee NO/NC ingangen. Op deze ingangen kunnen extra sensoren worden aangesloten, zogenoemde maak- of breekcontacten.

De Mobeye WaterGuard kan worden aangesloten op een externe voedingsbron. Bij stroomuitval nemen de back-up batterijen het functioneren over. Het is mogelijk om een alarmering te ontvangen wanneer dit gebeurt.

De CM2300 wordt geleverd zonder simkaart. Kies een provider met een goede dekking op de plek van de CM2300.

Productbeschrijving

WaterGuard cm2300lsl_lr