Rotaid Solid plus heat AED Buitenkast

Productbeschrijving

Rotaid Solid Plus Heat Led

 

De Rotaid Solid Plus Heat LED is een zeer sterke AED kast die iedere AED kan herbergen.

De kast heeft een IK waarde van 10. Deze test is afgenomen door een onafhankelijke organisatie. Uit deze test is gebleken dat de AED kast een voorwerp van 5 kilo vanaf een hoogte van 40 cm kan weerstaan, zonder zichtbare schade.

Daarnaast heeft de Rotaid Solid Plus Heat LED een IP-waarde van 55. Dit betekend dat de kast in een stoffige ruimte kan worden geplaatst en spuitwaterdicht is. Hierdoor kan de kast op veelzijdige locaties worden geplaatst.

De vorm van de AED kast is gebaseerd om een reddingsboei. Door het handige openingsmechanisme is de AED erg snel bereikbaar. De kap kan door middel van een intuïtieve draaibeweging snel worden geopend. De kap blijft door middel van een nylon band hangen aan de achterwand. Op deze manier is de gehele kast geopend en heeft u de volledige toegang tot de AED.

Op de kap staan pijlen in een draaiende beweging aangegeven zodat de opening van de kast in de meest stressvolle situatie als zeer eenvoudig wordt ervaren.

De kleur van de kast is volgens de normen van Ilcor. Ilcor is een Europese organisatie die eenheid in de kleurstelling en logo’s nastreeft op het gebied van AED’s. De groene algemene kleurstelling bevorderd de herkenbaarheid van de AED kast voor de hulpverlener. De kap is beschermd tegen langdurige zonnestralen, zodat er geen verkleuring kan optreden.

Optioneel kan er een slot worden geleverd bij de AED kast. KVV Bedrijfsveiligheid adviseert geen slot te plaatsen. Een slot werkt vertragend in een kritieke situatie, waarbij ieder seconde telt. De Rotaid Solid Plus Heat buitenkast is voorzien van een GSM alarm.

Daarnaast Levert KVV Bedrijfsveiligheid in de Rotaid Solid Plus Heat LED een GSM Alarmmelder die bij opening van de kast direct een melding geeft naar de AED eigenaar/beheerder, die vervolgens actie kan ondernemen.

Door het op maat gemaakte verwarmingselement wordt de AED verwarmd indien de temperatuur van de buitenlucht te laag is. Het verwarmingselement houdt automatisch de temperatuur op 5 graden Celsius. Hierdoor is de defibrillator beschermd tot zelfs 25 graden Celsius onder nul. Het verwarmingssysteem is zeer efficiënt en energiezuinig.

 De montage, aansluiting en in bedrijfstelling van de Rotaid Solid Plus Heat LED buitenkast incl. GSM alarmmelder kan volledig door KVV Bedrijfsveiligheid worden verzorgd.

 

Prijs op aanvraag.